Over Saltini

Saltini is opgericht met als missie ondernemingen in staat te stellen hun kwaliteitskeuringen snel en eenvoudig uit te laten voeren. Daarbij is het natuurlijk belangrijk om een goed overzicht te kunnen krijgen van de geconstateerde kwaliteit en van de status van de werkzaamheden.

Software eenvoudig maken klinkt simpel maar is dat niet. Het is eigenlijk ook nooit klaar. Saltini is voortdurend bezig om onze producten verder te verbeteren en versimpelen. Dat kunt u overal terug zien. In de manier waarop u onze software bedient. Met duidelijke schermen, die zo veel mogelijk aansluiten op de verwachting die controleurs of inspecteurs hebben.

Dankzij internet kunnen we deze voortdurende vernieuwingen, voor en achter de schermen, met onze klanten delen zonder dat zij daar iets voor hoeven te doen. Geregeld brengen we een nieuwe versie uit die automatisch voor iedereen beschikbaar komt.

Door de jarenlange ervaring in ICT in het algemeen en informatiebeveiliging in het bijzonder, weten wij hoe wij met uw gevoelige informatie om moeten gaan. Er wordt dan ook niets aan het toeval overgelaten en uw gegevens worden optimaal beschermd.

Bedrijfsinformatie

Saltini
KvK-nummer: 72888679
BTW-nummer: NL859274913B01