Saltini CleanControl neemt u werk uit handen.

CleanControl is een applicatie waarmee u verschillende soorten keuringen uit kunt voeren en kunt beheren. Omdat CleanControl een webapplicatie is, kunt u deze overal gebruiken met toegang tot uw eigen gegevens. Zowel op een vaste computer, laptop of tablet.

Al uw gegevens zijn veilig opgeslagen 'in de cloud', maar tijdens het uitvoeren van inventarisaties of keuringen kunt u de benodigde gegevens ook op uw tablet opslaan. Hierdoor bent u niet afhankelijk van internet.

De basis van CleanControl bestaat uit het beheren van opdrachtgevers en locaties. U kunt deze eenvoudig in het systeem toevoegen inclusief plattegronden en documenten. Vervolgens kunt u per gebruiker aangeven waar deze toegang toe krijgt. Mag de gebruiker alleen gegevens bekijken, alleen keuringen uitvoeren of ook locatiegegevens wijzigen? U kunt het zelf bepalen.

Omdat CleanControl aangeboden wordt als 'Software-as-a-Service' heeft u geen hoge investeringskosten vooraf. U betaalt per maand en alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt.

Gebruikersvriendelijk

Saltini CleanControl is ontwikkeld met gebruikersgemak voorop. Op ieder moment is alle relevante informatie binnen handbereik. En hoewel er een duidelijke handleiding beschikbaar is, is de applicatie zo intuïtief gemaakt dat deze eigenlijk niet nodig is.

Direct gebruiken

Het in gebruik nemen van Saltini CleanControl binnen uw organisatie is zeer eenvoudig. U hoeft zich geen zorgen te maken over servers, beheer of installatieprocedures. Na activatie van Saltini CleanControl is de applicatie beschikbaar op iedere PC of tablet met internet verbinding.

Rapportages

Rapportages zijn het tastbare eindproduct van een schoonmaakkeuring. Alle rapportages kunnen automatisch, na uitvoering van een keuring, gegenereerd, verstuurd en opgeslagen worden. Deze rapportages zijn beschikbaar in Microsoft Word en PDF en voor iedere klant kan een rapportagesjabloon op maat gemaakt worden zodat deze voldoet aan al uw wensen.

Compatibiliteit

CleanControl wordt gebruikt via de browser. Om zo min mogelijk eisen te stellen aan de software en hardware van de klant is besloten om de applicatie zo veel mogelijk browsers te laten ondersteunen. Momenteel kan CleanControl gebruikt worden met de volgende browsers: Internet Explorer 7 en hoger, Safari, Firefox, Opera, Chrome. Ook is Saltini CleanControl compatibel met Apple iPad, Apple iPhone en Google Android.

Online opslag

Alle gegevens worden opgeslagen op de servers van Saltini. Hierdoor heeft u als klant hier geen omkijken naar. De servers zijn overal beschikbaar via internet waardoor u niet gebonden bent aan een bepaalde plaats voor het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Beschikbaarheid

De servers van Saltini CleanControl bevinden zich in een modern en professioneel data center. In dit data center zijn de servers redundant uitgevoerd waardoor een beschikbaarheid van meer dan 99% is gegarandeerd.

Vraag nu een gratis proefaccount aan.