skip to Main Content
06- 24391708 info@saltini.nl Login
Hoe beveiligen wij uw gegevens?

U vertrouwt uw gegevens toe aan Saltini. U kunt ervan uitgaan dat de beveiliging hiervan onze hoogste prioriteit heeft, zeven dagen per week en 24 uur per dag. De beveiliging van uw gegevens hebben wij onderverdeeld in drie aspecten: vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit. Op al deze gebieden heeft Saltini maatregelen genomen die voortdurend worden verbeterd. Op deze pagina vindt u een aantal voorbeelden van dit soort maatregelen.

Vertrouwelijkheid

Vertrouwelijkheid houdt in dat niemand behalve u of uw medewerkers toegang tot uw gegevens hebben. Om dit te kunnen garanderen zijn een aantal maatregelen genomen.

Zo wordt gebruik gemaakt van een versleutelde verbinding (SSL) tussen uw browser en de servers van Saltini. Hierdoor zijn uw gegevens en wachtwoorden beveiligd tegen het onderscheppen door derden.

De servers van Saltini staan in een professioneel datacenter die voorzien is van strenge logische (bijvoorbeeld firewalls) en fysieke (bijvoorbeeld camera’s, toegangspassen en beveiligers op locatie) toegangscontrole. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over diefstal van de servers of van de gegevens hierop.

Ook wordt de programmatuur waar Saltini gebruik van maakt continu bijgewerkt zodat eventuele ontdekte risico’s direct gedicht worden.

Beschikbaarheid

Het is natuurlijk cruciaal dat u overal en altijd toegang heeft tot uw gegevens. Om dit te bereiken heeft Saltini een aantal maatregelen genomen om storingen te voorkomen.

Zo veel mogelijk servers die essentieel zijn voor het gebruik van CleanControl zijn dubbel uitgevoerd. Hierdoor kunt u ongestoord doorwerken als een server een storing geeft.

Ook de datacenters waar de server geplaatst zijn hebben maatregelen genomen om bij brand, stroomuitval of grote internetstoringen nog steeds beschikbaarheid te kunnen garanderen.

Wij maken dagelijks een back-up van uw gegevens en deze back-up wordt op een andere locatie opgeslagen. Hierdoor zijn uw gegevens, zelfs bij ernstige calamiteiten, veiliggesteld van verlies.

Integriteit

U wilt natuurlijk dat uw ingevoerde gegevens gelijk blijven als u even geen gebruik maakt van het systeem. Het voorkomen dat anderen uw gegevens kunnen aanpassen, zonder dat u dit wilt of zelfs weet is uitermate belangrijk.

Iedere actie in het systeem wordt gelogd. Hierdoor kan met 100% zekerheid gezegd worden wie, op welk moment, welke actie heeft uitgevoerd.

In de toegangsmodule kunt u aangeven welke accounts bepaalde acties mogen uitvoeren. Op het moment dat iemand een dergelijke actie wilt uitvoeren wordt iedere keer gecontroleerd of degene die de actie uitvoert ook gerechtigd is om dit te doen. Zo niet? Dan wordt de actie geblokkeerd.

Contact

Zuiderzeestraatweg 62-A
8096CB Oldebroek

E-mail: info@saltini.nl
Mobiel: 06 - 24 39 17 08

KVK nummer: 81296916
BTW nummer: NL862043037B01

Gecertificeerd
badge-example-preferred_2x
android_l
Onderdeel van
Back To Top