skip to Main Content
06- 24391708 info@saltini.nl Login
Uw RGM-keuringen snel en gemakkelijk in de cloud uitvoeren.

CleanControl is het online softwarepakket om de uitvoering van RGM-schoonmaakcontroles volgens de NEN-2075 te beheren. De RGM-methodiek is ontwikkeld om specifieke omgevingen op een optimale en objectieve wijze te beoordelen. RGM staat voor Resultaat Gerichte Schoonmaak waarbij niet alleen de verstoring van belang is maar ook de waarde van een verstoring, de waarde van het betreffende element en zelfs de waarde van de ruimte categorie.

Voorbereiden

Alvorens met RGM aan de slag te gaan dient er te worden nagedacht over de specifiek op te stellen tabellen voor de soort verstoringen, de elementen die in de ruimten aanwezig zijn.

Een goede inventarisatie gaat vooraf aan de uitvoering van een RGM-meting. Ook uw schoonmaakpartner dient te beseffen dat kwaliteit volgens RGM schoonmaak wordt beoordeeld. Dit geeft duidelijkheid bij uw contractpartner bij metingen maar RGM geeft ook duidelijkheid over de uit te voeren werkzaamheden en het gewenste kwaliteitsniveau. Nadat de inventarisatie is afgerond worden deze gegevens automatisch verwerkt in Saltini Clean Control.

Daarnaast dienen ook de algemene gegevens te worden toegevoegd zoals een nieuwe opdrachtgever of locatie en voeg de ruimtestaat, en de plattegronden toe. Deze kunnen handmatig in het systeem ingevoerd worden, maar kunnen uiteraard ook geïmporteerd worden vanuit Excel of zelfs gekopieerd worden vanuit een andere locatie.

Proefkeuring

Voor het beoordelen van een ruimte adviseren wij altijd een proefmeting om te bepalen of de gekozen parameters (verdeling van de waarde in de tabellen) in lijn zijn met de verwachting. RGM-schoonmaak en ook de metingen zijn maatwerk en wordt uiteraard ondersteund maar zal bij iedere nieuwe opdrachtgever of locatie een andere invulling kunnen krijgen. Hierdoor is er altijd sprake van maatwerk en kan de schoonmaak ook heel goed zien waar de wens van zijn opdrachtgever ligt.

Als alle gegevens in de applicatie staan en er is gecontroleerd of het de juiste waarde genereert, is de voorbereiding gereed en kan direct een meting worden uitgevoerd.

Keuren

Net als een inventarisatie voert u een keuring direct op locatie uit met behulp van uw tablet. Met of zonder actieve internetverbinding. Tijdens het uitvoeren van uw keuring heeft u alle gegevens direct bij de hand. Plattegronden en andere documenten zijn op ieder moment direct te bekijken. U geeft zelf aan of u een strikte meting of een normale meting wil uitvoeren.

RGM kent ook een steekproef voor het bepalen van de ruimten die dienen te worden gemeten waardoor er ook een representatieve afspiegeling van de kwaliteit wordt opgemaakt.

RGM kent verschillende uitgangspunten voor het uitvoeren van een meting.

Een strikte meting wil zeggen dat het resultaat van de meting op iedere ruimtesoort voldoende dient te zijn. Een reguliere meting berekent het gemiddelde over alle ruimtesoorten en komt met een totaaleindcijfer.

Alle situaties die u kunt tegenkomen tijdens een keuring kunnen direct in de applicatie verwerkt worden. Denk hierbij aan het splitsen van ruimten, het toevoegen van elementen aan een ruimte en het omgaan met ruimten die niet beschikbaar zijn.

Rapporteren

Nadat de keuring uitgevoerd is kunnen de resultaten hiervan direct verwerkt worden in een rapportage. Standaard zijn een aantal rapportages direct beschikbaar die uiteraard voorzien zijn van uw logo. Ook is het mogelijk om een rapportage op maat te laten maken waarbij u zelf precies kunt bepalen hoe de rapportage er uit ziet en welke informatie hierin getoond moet worden.

Deze rapportages kunt u direct vanuit de applicatie versturen naar uw contactpersonen, maar u kunt er ook voor kiezen om de rapportage te downloaden en zelf te bekijken. De verstuurde rapportages kunnen door CleanControl verstuurd worden vanuit uw eigen e-mailadres met een begeleidende e-mail die u helemaal zelf kunt opstellen.

Als u meer informatie wenst over RGM Schoonmaak of de keuringen kan een van onze adviseurs hierover meer uitleg geven.

Contact

Zuiderzeestraatweg 62-A
8096CB Oldebroek

E-mail: info@saltini.nl
Mobiel: 06 - 24 39 17 08

KVK nummer: 81296916
BTW nummer: NL862043037B01

Gecertificeerd
badge-example-preferred_2x
android_l
Onderdeel van
Back To Top