skip to Main Content
06- 24391708 info@saltini.nl Login
Met DKS meer grip op schoonmaakkwaliteit.

Met de CleanControl DKS module krijgt u meer grip op schoonmaakkwaliteit. Geen papieren meer die kwijt kunnen raken. Met CleanControl heeft u altijd al uw gegevens centraal beschikbaar. Dit geeft u een helder overzicht van de resultaten.

DKS controles voert u direct uit met behulp van een tablet. Hierdoor raakt u nooit meer controleformulieren kwijt en zijn de resultaten meteen voor alle belanghebbenden beschikbaar. De resultaten kunnen overzichtelijk in een rapportage verwerkt worden waardoor u een beter beeld krijgt van eventuele verbeterpunten.

Bij het starten van een DKS controle kunt u zelf kiezen hoe de steekproef tot stand komt. Willekeurig of maakt u zelf een selectie. Door een optionele koppeling met een ruimtestaat en/of een werkprogramma gaat dit nog sneller.

  • Direct uit te voeren op uw tablet
  • Gebruik ruimtestaat of werkprogramma
  • Alle resultaten centraal beschikbaar
  • Krijg snel een overzicht
  • Rapporteer aan klant of management
  • Bepaal en monitor vervolgacties

Voorbereiden

Voordat u een DKS controle kunt uitvoeren dient u eerst een aantal gegevens in de applicatie toe te voegen. Maak een nieuwe opdrachtgever of locatie aan. Eventueel kunt u ook een ruimtestaat, een werkprogramma of plattegronden toevoegen. Deze kunnen handmatig in het systeem ingevoerd worden, maar kunnen uiteraard ook geïmporteerd worden vanuit Excel of zelfs gekopieerd worden vanuit een andere locatie.

Bij het starten van de DKS controle kunt u zelf kiezen of u gebruik wilt maken van deze gegevens of dat u “ad-hoc” de controle wilt uitvoeren. Het is allebei mogelijk waardoor u zelf kunt kiezen waar uw voorkeur naar uit gaat.

Keuren

Een controle voert u op locatie direct uit met behulp van een tablet. Op de tablet kunt u de geconstateerde verstoringen invoeren, maar ook opmerkingen en vervolgacties. Met of zonder actieve internetverbinding. Tijdens het uitvoeren van uw keuring heeft u alle gegevens direct bij de hand. Plattegronden, werkprogramma’s en andere documenten zijn op ieder moment direct te bekijken.

Nadat de controle gereed is, worden de gegevens direct centraal opgeslagen. Hierdoor kunnen collega’s ergens anders in het land direct de resultaten zien. Zo krijgt samenwerken wel een hele nieuwe betekenis.

Rapporteren

Nadat de controle uitgevoerd is kunnen de resultaten hiervan direct verwerkt worden in een rapportage. Standaard zijn een aantal rapportages direct beschikbaar die uiteraard voorzien zijn van uw logo. Ook is het mogelijk om een rapportage op maat te laten maken waarbij u zelf precies kunt bepalen hoe de rapportage er uit ziet en welke informatie hierin getoond moet worden.

Deze rapportages kunt u direct vanuit de applicatie versturen naar uw contactpersonen, maar u kunt er ook voor kiezen om de rapportage te downloaden en zelf te bekijken. De verstuurde rapportages kunnen door CleanControl verstuurd worden vanuit uw eigen e-mailadres met een begeleidende e-mail die u helemaal zelf kunt opstellen.

Contact

Zuiderzeestraatweg 62-A
8096CB Oldebroek

E-mail: info@saltini.nl
Mobiel: 06 - 24 39 17 08

KVK nummer: 81296916
BTW nummer: NL862043037B01

Gecertificeerd
badge-example-preferred_2x
android_l
Onderdeel van
Back To Top