skip to Main Content
06- 24391708 info@saltini.nl Login
Veel gestelde vragen
Loader image

Wij proberen zo veel mogelijk browsers te ondersteunen zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Momenteel ondersteunen wij Internet Explorer 8 en hoger, Safari, Firefox, Opera, Chrome. Ook is Saltini CleanControl compatibel met Apple iPad, Apple iPhone en Google Android. Het lokaal opslaan van uw inventarisatie of keuring zodat u deze zonder internet kunt uitvoeren wordt ondersteund op iPad en Android tablets.

CleanControl ondersteunt de meest gebruikte afbeeldingsformaten (JPG, PNG en GIF), maar ook plattegronden in Adobe PDF kunnen direct toegevoegd worden.

Ja, u kunt in CleanControl opgeven hoe veel VSR-KMS keuringen gepland staan per jaar voor een locatie. Als de frequentie lager is dan maandelijks dan zal de minimale steekproefgrootte, als deze in het "grijze gebied" zou vallen, automatisch verhoogd tot het eerste punt waarop de grootte wel afdoende is.

Ja, u kunt deze inventarisaties gemakkelijk in CleanControl toevoegen. Vanaf papier kunt u de gegevens handmatig overnemen. Mocht u de inventarisaties digitaal beschikbaar hebben dan kunnen deze meestal geïmporteerd worden.

Als u er voor kiest om gebruik te maken van een ruimtestaat dan zijn de volgende steekproefmethodes beschikbaar:
Willekeurige steekproef: U geeft het aantal ruimten op dat u wilt keuren en CleanControl selecteert willekeurig het opgegeven aantal ruimten uit de ruimtestaat.
Willekeurige steekproef per ruimtecategorie: U geeft per ruimtecategorie het aantal ruimten op dat u wilt keuren. CleanControl kies willekeurig de ruimten uit de ruimtestaat per ruimtecategorie.
Kies ruimten handmatig: U kiest zelf de ruimten die u wilt keuren uit de ruimtestaat.
Bepaal steekproef ad-hoc tijdens keuring: U begint met keuren en gedurende de keuring kunt u per keer een nieuwe ruimte kiezen die u dan wilt keuren.

Dat kan. U kunt na afloop van een DKS controle de resultaten downloaden in de vorm van een DKS formulier. Deze kunt u opslaan, afdrukken of versturen per e-mail.

De kosten voor CleanControl zijn afhankelijk van meerdere factoren. Hoeveel gebruikers zou u toegang willen geven tot CleanControl? Hoeveel keuringen verwacht u uit te voeren met het systeem? Wij bieden een onbeperkt abonnement per gebruiker waarbij u een vast bedrag per maand betaalt, maar wellicht is het voor u voordeliger om van ons "Pay-per-use" account gebruik te maken. Hierbij betaald u niet per gebruiker, maar per uitgevoerde keuring. Eventueel zijn deze vormen ook gecombineerd mogelijk. Neem daarom contact met ons op om een scherpe offerte te ontvangen die precies aansluit bij uw situatie.

Ja, als u besluit om (tijdelijk) geen gebruik te maken van CleanControl zullen uw gegevens gearchiveerd worden. Deze gearchiveerde gegevens kunnen weer hersteld worden zodat u weer verder kunt gaan waar u gebleven was.

Ja, CleanControl biedt een webservice/api die gebruikt kan worden om de resultaten van de verschillende keuringen in andere systemen (bijvoorbeeld een zelf ontwikkeld dashboard) te gebruiken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Contact

Zuiderzeestraatweg 62-A
8096CB Oldebroek

E-mail: info@saltini.nl
Mobiel: 06 - 24 39 17 08

KVK nummer: 81296916
BTW nummer: NL862043037B01

Gecertificeerd
badge-example-preferred_2x
android_l
Onderdeel van
Back To Top