skip to Main Content
06- 24391708 info@saltini.nl Login
Uw VSR-KMS keuringen snel en gemakkelijk in de cloud uitvoeren.

CleanControl is het online software-pakket om de uitvoering van VSR-KMS schoonmaakcontroles conform NEN-2075 te beheren. De VSR-KMS methodiek is ontwikkeld door Vereniging Schoonmaak Research en waarborgt dat schoonmaak objectief beoordeeld kan worden waarbij bepaald wordt of afspraken met betrekking tot het schoonmaken van een object nageleefd worden.

CleanControl kan gebruikt worden bij het gehele schoonmaakkwaliteit traject; van het voorbereiden van een inventarisatie tot het uiteindelijk versturen van een rapportage, inclusief het daadwerkelijk uitvoeren van een keuring met behulp van een tablet (bijvoorbeeld een Apple iPad of Samsung Galaxy Tab).

  • VSR gecertificeerd
  • Geen opstartkosten
  • Altijd en overal beschikbaar
  • Bespaar veel tijd
  • Werk gemakkelijk samen
  • Al uw gegevens veilig opgeslagen

Voorbereiden

Voordat u een keuring of inventarisatie kunt uitvoeren dient u eerst een aantal gegevens in de applicatie toe te voegen. Maak een nieuwe opdrachtgever of locatie aan en voeg de ruimtestaat, het werkprogramma en de plattegronden toe. Deze kunnen handmatig in het systeem ingevoerd worden, maar kunnen uiteraard ook geïmporteerd worden vanuit Excel of zelfs gekopieerd worden vanuit een andere locatie.

Als deze gegevens in de applicatie staan, is de voorbereiding gereed en kan direct een inventarisatie uitgevoerd worden.

Inventariseren

Als u een inventarisatie met CleanControl wilt uitvoeren, dan is dat zeer eenvoudig te doen. U geeft aan dat u een nieuwe inventarisatie wilt uitvoeren en u kunt direct beginnen met inventariseren. Het bepalen van de steekproef gebeurt namelijk door de applicatie en hier heeft u geen omkijken meer naar.

Het is natuurlijk wel mogelijk om de inventarisatiemethode (A, B, C of D) of periodieke elementen zelf te kiezen. Ook kunt u inventarisaties die u niet met CleanControl heeft uitgevoerd eenvoudig in het systeem toevoegen, zodat u ook deze inventarisaties kunt gebruiken voor uw keuringen.

Keuren

Net als een inventarisatie voert u een keuring direct op locatie uit met behulp van uw tablet. Met of zonder actieve internetverbinding. Tijdens het uitvoeren van uw keuring heeft u alle gegevens direct bij de hand. Plattegronden, werkprogramma’s en andere documenten zijn op ieder moment direct te bekijken. U geeft zelf aan of u door middel van een steekproef wilt keuren of een 100% keuring wilt uitvoeren. De rest doet CleanControl voor u.

Continu wordt door de applicatie zaken als “minimale steekproefgrootte”, “goedkeurgrens” en “reserve ruimtes” in de gaten gehouden zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Alle situaties die u kunt tegenkomen tijdens een keuring kunnen direct in de applicatie verwerkt worden. Denk hierbij aan het splitsen van ruimten, het veranderen van het aantal B.E.’s en het omgaan met ruimten die niet beschikbaar zijn.

Rapporteren

Nadat de keuring uitgevoerd is kunnen de resultaten hiervan direct verwerkt worden in een rapportage. Standaard zijn een aantal rapportages direct beschikbaar die uiteraard voorzien zijn van uw logo. Ook is het mogelijk om een rapportage op maat te laten maken waarbij u zelf precies kunt bepalen hoe de rapportage er uit ziet en welke informatie hierin getoond moet worden.

Deze rapportages kunt u direct vanuit de applicatie versturen naar uw contactpersonen, maar u kunt er ook voor kiezen om de rapportage te downloaden en zelf te bekijken. De verstuurde rapportages kunnen door CleanControl verstuurd worden vanuit uw eigen e-mailadres met een begeleidende e-mail die u helemaal zelf kunt opstellen.

Contact

Zuiderzeestraatweg 62-A
8096CB Oldebroek

E-mail: info@saltini.nl
Mobiel: 06 - 24 39 17 08

KVK nummer: 81296916
BTW nummer: NL862043037B01

Gecertificeerd
badge-example-preferred_2x
android_l
Onderdeel van
Back To Top